به گفته بسياري از متخصصان تغذيه و محيط زيست ، گوشت مصنوعي يا آزمايشگاهي منبع غذايي آينده خواهد بود. گوشت آزمايشگاهي مي تواند انقلابي در صنعت دامداري ايجاد كند و يك راه حل عالي براي گياهخواراني باشد كه گوشت نمي خورند زيرا آنها با كشتار حيوانات مخالف هستند. اما گوشت مصنوعي چيست؟ آيا طعم و …
منبع :
گوشت آزمايشگاهي چيست و چگونه توليد ميشود؟
گوشت آزمايشگاهي چيست و چگونه توليد ميشود؟ https://ijmarket.com/blog/گوشت-آزمايشگاهي-چيست-و-چگونه-توليد-مي/ https://ijmarket.com/blog/گوشت-آزمايشگاهي-چيست-و-چگونه-توليد-مي/#respond ايجي ماركت Tue, 13 Jul 2021 10:53:43 0000 سلامتي و پزشكي https://ijmarket.com/blog/گوشت-آزمايشگاهي-چيست-و-چگونه-توليد-مي/
به گفته بسياري از متخصصان تغذيه و محيط زيست ، گوشت مصنوعي يا آزمايشگاهي منبع غذايي آينده خواهد بود. گوشت آزمايشگاهي مي تواند انقلابي در صنعت دامداري ايجاد كند و يك راه حل عالي براي گياهخواراني باشد كه گوشت نمي خورند زيرا آنها با كشتار حيوانات مخالف هستند. اما گوشت مصنوعي چيست؟ آيا طعم و …
منبع :
گوشت آزمايشگاهي چيست و چگونه توليد ميشود؟
به گفته بسياري از متخصصان تغذيه و محيط زيست ، گوشت مصنوعي يا آزمايشگاهي منبع غذايي آينده خواهد بود. گوشت آزمايشگاهي مي تواند انقلابي در صنعت دامداري ايجاد كند و يك راه حل عالي براي گياهخواراني باشد كه گوشت نمي خورند زيرا آنها با كشتار حيوانات مخالف هستند. اما گوشت مصنوعي چيست؟ آيا طعم و خواص گوشت مصنوعي شبيه گوشت معمولي است؟ مراحل توليد گوشت در آزمايشگاه كدامند و مزاياي اين نوع گوشت در مقايسه با گوشت معمولي چيست؟ در اين مقاله مجله Medical Health Apple ، ما به همه آنچه در مورد گوشت آزمايشگاه بايد بدانيد اشاره خواهيم كرد. با ما بمان.
گوشت مصنوعي يا گوشت آزمايشگاهي چيست؟
شايد مهمترين سوالي كه در اين مقاله بايد به آن پاسخ دهيم اين است كه چگونه يك تلفن مصنوعي بسازيم؟ پاسخ به اين سوال بسيار ساده است. همانطور كه از نامش پيداست ، گوشت آزمايشگاه در آزمايشگاه ساخته مي شود. براي تهيه اين نوع گوشت ، تعدادي سلول نمونه از گاو زنده بدون درد و جراحت گرفته مي شود. سپس اين سلول ها در آزمايشگاه تغذيه مي شوند و به توانايي رشد و تكثير مجهز مي شوند و در نتيجه گوشت آزمايشگاهي توليد مي شود.
در واقع ، گوشت مصنوعي به شما اين امكان را مي دهد كه از يك حيوان نمونه بگيريد بدون اينكه آن را از بين ببريد و سپس آن نمونه را به اندازه دلخواه خود رشد دهيد. علاوه بر گوشت گاو ، تقريباً هر حيوان ديگري كه گوشت آن مصرف شود مي تواند هدف توليد گوشت مصنوعي باشد. از مرغ و ميگو و ميگو گرفته تا ماهي و تن ماهي!
علاوه بر گوشت مصنوعي و آزمايشگاهي ، نام هاي ديگري مانند گوشت تميز ، گوشت غير قصابي ، گوشت گياهخوار ، گوشت پرورشي يا گوشت سلولي نيز براي توصيف اين نوع گوشت استفاده مي شود.
مراحل توليد گوشت در آزمايشگاه
فرآيند توليد گوشت آزمايشگاهي شامل چندين مرحله مهم است كه عبارتند از:
انتخاب سلولهاي شروع
نمونه اي كه براي شروع توليد گوشت مصنوعي استفاده شده است ، سلول شروع كننده ناميده مي شود. سلول مبتدي را مي توان با بيهوشي و بيوپسي از بانك سلول يا ساير منابع گوشت تازه خارج كرد.
سلول هاي شروع كننده ، كه در اين مرحله مي توانند هم از نوع سلول اوليه كه شامل عضله و چربي است و هم از سلول هاي بنيادي انتخاب شوند. از آنجا كه آنها در حال حاضر اولين سلولهاي رشد خود را تكميل كرده اند ، اين توانايي را دارند كه در توليد مثل آنچه كه هستند برتر باشند. اما عيب اين سلول ها اين است كه نمي توانند با همان سرعت سلول هاي ديگر تكثير شوند.
از طرف ديگر سلول هاي بنيادي مانند صفحات خالي هستند ، اين سلول ها بسته به عوامل محيطي تقريباً به هر چيزي تبديل مي شوند. سلول هاي بنيادي مي توانند به عضله و چربي تبديل شده و تكثير شوند و عمر آنها بيشتر از سلول هاي اصلي خواهد بود.
قرار دادن در محيط كشت
به محض انتخاب سلولهاي استارتر ، سلولها در يك ظرف Petri قرار مي گيرند و در يك محيط رشد مايع غوطه ور مي شوند و سپس به يك راكتور بيولوژيكي منتقل مي شوند ، در آنجا تكثير مي شود و به گوشت خوراكي تبديل مي شود. محيط رشد مايعات براي رشد و تكثير سلولهاي اوليه ضروري است و حاوي موادي مانند پروتئين ها ، ويتامين ها ، قندها و اسيدهاي آمينه است.تشكيل
همانطور كه آجرها به تنهايي خانه نمي سازند ، سلولهاي گوشت نيز بدون ماده موثري كه بتواند آنها را شكل دهد ، گوشت تشكيل نخواهند داد. در موجودات زنده ، سلول ها توسط ساختار كلاژن پشتيباني مي شوند و توليدكنندگان گوشت مصنوعي بايد از موادي با عملكرد مشابه استفاده كنند تا گوشت آزمايشگاهي مانند گوشت معمولي به نظر برسد.
در حال حاضر ، چالش برانگيزترين قسمت توليد گوشت در آزمايشگاه ، شكل دادن به آن است كه شركتهاي مختلف روشهاي مختلفي را براي آن امتحان كرده اند ، اما براي رسيدن به تركيب و روش كاملي بايد مدتها منتظر بمانيم.
فوايد گوشت مصنوعي
خوردن گوشت مصنوعي نسبت به گوشت سنتي مزايايي خواهد داشت. در واقع ، دقيقاً به خاطر اين فوايد است كه توليد اين نوع گوشت در آزمايشگاه بسيار مورد توجه قرار گرفته است. مهمترين مزاياي گوشت مصنوعي عبارتند از:
گياهخواران مي توانند گوشت مصنوعي بخورند
يكي از دلايل اصلي رسيدن گوشت مصنوعي به مرحله توليد اين است كه اين نوع گوشت ديگر محدوديتي براي گياهخواران ايجاد نمي كند. گياهخواران معمولاً به گياهخواري روي مي آورند زيرا با كشتن موجودات ديگر براي غذا مخالفت مي كنند. اما در گوشت مصنوعي هيچ موجود زنده اي كشته نخواهد شد ، به همين دليل گياهخواران نيز اين نوع گوشت را مصرف مي كنند.
فضاي مورد نياز براي توليد گوشت را كاهش دهيد
به گفته محققان دانشگاه آكسفورد ، پرورش گوشت در آزمايشگاه تا 99٪ فضاي كمتري نسبت به روش هاي سنتي دامپروري اشغال مي كند كه اين امر به طور قابل توجهي هزينه گوشت مصنوعي را كاهش مي دهد.
آسيب هاي زيست محيطي را كاهش دهيد
تحقيقات از دانشگاه آكسفورد همچنين نشان داده است كه انتشار گازهاي گلخانه اي كه در دامداري سنتي و همچنين بسياري از تأثيرات زيست محيطي بر توليد گوشت آزمايشگاهي ايجاد مي شود ، به ميزان قابل توجهي كاهش مي يابد.
آيا گوشت آزمايشگاه از گوشت معمولي سالم تر است؟
گوشت آزمايشگاه را بي دليل گوشت پاك نمي نامند! براي كساني كه به دنبال گوشت بدون آلودگي هستند ، استفاده از گوشت مصنوعي راه حل خوبي خواهد بود زيرا تمام آلودگي ها در آزمايشگاه بررسي و از بين مي رود.
علاوه بر اين ، از آنتي بيوتيك ها براي تغذيه حيوانات استفاده مي شود ، كه مي تواند منجر به مشكلاتي مانند مرگ به دليل مقاومت در برابر دارو شود. در گوشت مصنوعي اما خبري از آنتي بيوتيك نخواهد بود.
ميزان چربي و كلسترول گوشت نيز يكي از نگراني هاي بهداشتي اين ماده غذايي است اما يكي از مزاياي گوشت مصنوعي اين است كه مي توان در فرآيند توليد در اين نوع گوشت نيز كنترل كرد.
آيا گوشت مصنوعي واقعاً مصنوعي است؟
اين واقعيت كه گوشت مصنوعي “مصنوعي” ناميده مي شود در واقع چيزي نادرست است (خصوصاً در زبان فارسي) و گوشت آزمايشگاهي گوشت واقعي است. به عبارت ديگر ، گوشت آزمايشگاهي از بسياري از محصولات امروزي ما طبيعي تر است و اين واقعيت كه اين نوع گوشت در حال حاضر در آزمايشگاه توليد مي شود ، هميشه نمي تواند ثابت بماند زيرا با پيشرفت در توليد آن ، بدون شك چندين شركت مواد غذايي در آنها سرمايه گذاري خواهند كرد.
آيا طعم گوشت آزمايشگاه متفاوت است؟
همانطور كه گفتيم ، گوشت آزمايشگاهي خود گوشت است و طعم آن نمي تواند با گوشت سنتي متفاوت باشد.اگرچه مطالعات ميداني زيادي در دسترس نيست ، اما تقريباً همه كساني كه طعم گوشت مصنوعي را به شكلهايي مانند همبرگر يا استيك چشيده اند ، تفاوت طعم و مزه را با گوشت سنتي مشاهده نكرده اند.
قيمت گوشت آزمايشگاهي چقدر است؟
در حال حاضر ، چندين شركت به طور آزمايشي محصولات گوشت مصنوعي خود را معرفي كرده اند. متأسفانه ، قيمت همبرگر گوشت آزمايشگاهي يا كروكت حداقل ده برابر بيشتر از نسخه سنتي است. پيش بيني مي شود در سالهاي آينده با توليد انبوه اين نوع گوشت ، قيمت آن به گوشت سنتي نزديك شده و محصولات گوشت مصنوعي ارزان تري به فروش برسد.
آيا گوشت مصنوعي مي تواند جايگزين گوشت سنتي شود؟
با توجه به اينكه محصولات گوشتي گياهي اكنون به خصوص در بين گياهخواران بسيار رايج شده است ، تصور اينكه روزي گوشت آزمايشگاه را به عنوان اولين انتخاب جامعه براي مصرف گوشت ببينيم دور از ذهن به نظر نمي رسد. البته براي اين اتفاق قيمت گوشت آزمايشگاهي نيز بايد بتواند با گوشت سنتي رقابت كند.
آخرين كلمه
گوشت مصنوعي يا آزمايشگاهي با نمونه برداري از سلول ها از گوشت تازه يا موجودات زنده توليد مي شود. براي توليد اين نوع گوشت هيچ حيواني كشته نمي شود ، فضاي توليد گوشت 99٪ كاهش مي يابد و هيچ گونه آسيب زيست محيطي به دام هاي سنتي وارد نمي شود. طعم گوشت آزمايشگاهي شبيه گوشت سنتي است و مي توان آلودگي ميكروبي ، چربي و كلسترول آن را كنترل كرد ، به همين دليل به آن گوشت پاك نيز مي گويند. قيمت گوشت مصنوعي اكنون حدود 10 برابر گوشت طبيعي است ، اما انتظار مي رود با توليد انبوه ، اين قيمت در سال هاي آينده كاهش يابد.
منابع:
culturedbeef.org
gcfglobal.org
كليه مطالب موجود در سايت به عهده منابع اصلي است و بانك مشاغل اينفوجاب هيچ گونه مسئوليتي در قبال مطالب ندارد.
منبع :
گوشت آزمايشگاهي چيست و چگونه توليد ميشود؟