۶۸ سال تعرض به كارون/ وزارتخانه‌اي مستقل براي مديريت منابع آب تشكيل شود

به جامع ترين وبگاه تخصصي پزشكي و سلامت خوش آمديد.

۶۸ سال تعرض به كارون/ وزارتخانه‌اي مستقل براي مديريت منابع آب تشكيل شود

۹ بازديد

يك محقق در زمينه آب و توسعه پايدار ، اگرچه گفت كه روند خشونت و مهندسان خشونت عليه اشغال كارون از سال 1332 آغاز شد ، اما وي يك پيشنهاد داد: براي مديريت منابع بايد يك وزارتخانه مستقل ايجاد شود. فقط كنترل قطع و برش كلان دارايي. ساخت مخازن آب با مشاركت افراد ، كشاورزان …

۶۸ سال تعرض به كارون/ وزارتخانه‌اي مستقل براي مديريت منابع آب تشكيل شود https://titr-news.ir/2021/07/۶۸-سال-تعرض-به-كارون-وزارتخانه‌اي-مست/ تيتر نيوز Mon, 26 Jul 2021 23:23:48 0000 اقتصادي https://titr-news.ir/2021/07/۶۸-سال-تعرض-به-كارون-وزارتخانه‌اي-مست/ يك محقق در زمينه آب و توسعه پايدار ، اگرچه گفت كه روند خشونت و مهندسان خشونت عليه اشغال كارون از سال 1332 آغاز شد ، اما وي يك پيشنهاد داد: براي مديريت منابع بايد يك وزارتخانه مستقل ايجاد شود. فقط كنترل قطع و برش كلان دارايي. ساخت مخازن آب با مشاركت افراد ، كشاورزان …

يك محقق در زمينه آب و توسعه پايدار ، اگرچه گفت كه روند خشونت و مهندسان خشونت عليه اشغال كارون از سال 1332 آغاز شد ، اما وي يك پيشنهاد داد: براي مديريت منابع بايد يك وزارتخانه مستقل ايجاد شود. فقط كنترل قطع و برش كلان دارايي. ساخت مخازن آب با مشاركت افراد ، كشاورزان و سازمانهاي غيردولتي.

فاطمه ظفرنژاد در مصاحبه با تيتر نيوز ، وي درباره بحران آب در خوزستان گفت: پروژه سد سازي و انتقال آب از پايتخت كارون يكي از دلايل اصلي كمبود آب در استان است. تمام بدن خوزستان توسط تركش و خمپاره پوشانده شده است ، اما اين زخم ها بهبود نمي يابند. به گفته وي ، “مافياي آب” تلاش كرده است تا استان خوزستان و پر آب ترين منطقه كشور را به مهاجرترين استان و تشنگي ترين منطقه در كشور تبديل كند.

وي افزود كه تصميمات ملي براي احياي رودخانه ها و حل مشكل آب در كشور لازم است و در اين زمينه لازم است براي كوچكتر كردن دولت در قوه مجريه اقدام شود و آنچه “لانه مافياي آب” مي نامد. وي خواستار برچيده شدن وزارت انرژي شد. اگر مديريت سيستم آب را به طور دائم از بين نبريم ، نمي توان آب هدر رفته كشور را بازيافت و بازيافت كرد.

انتقال آب از كارون به صنعت مبتني بر آب در ايران مركزي

به گفته اين محقق توسعه آب و پايداري ، سالانه بيش از يك ميليارد متر مربع آب از رودخانه ها و از گله كارون به مناطق خشك براي صنعت آهن و فولاد منتقل مي شود – كه از ابتدا به خوبي ديده نشده است. يك صنعت آبرساني كه براي تقويت تجهيزات خود به آب احتياج دارد و بايد در استانهايي مانند هرمزگان و بوشهر در كنار دريا ساخته شود ، اما در استانهاي داخلي مانند يزد ، اصفهان ، كرمان و سيرجان ساخته شده و آب آشاميدني دارد كه مي تواند باعث مرگ مردم و موجودات ديگر از مرگ شود . ذخيره شده و مورد استفاده در كشاورزي براي خنك سازي صنعت آهن و فولاد به اين استانها آورده مي شود.

ظفرنژاد با اشاره به اينكه كارون بزرگترين و پرآب ترين رودخانه كشور با ارتفاع 890 كيلومتر و تنها رود قابل كشتيراني در ايران است ، اظهار داشت: با شروع از ارتفاع 120 ميليون متر مكعب و بعداً اين ظرفيت افزايش يافت. اين 300 متر مكعب ، به اين معني كه سد انتقال آب كوهرنگ وان اكنون 300 متر مكعب آب به رودخانه كارون مي كشد.

اين محقق و توسعه پايدار آب و آب افزود: سد و تونل انتقال آب “كوهرنگ دو” در سال 1985 ساخته شد و قرار است 135 ميليون متر مكعب آب از منطقه چاه كارون برداشت كند اما در سال 1987 اين ميزان از 250 متر به 250 افزايش يافت متر هنگام حمل مكعب. پروژه سد كوچاري و انتقال آب از دز به قمرود نيز 181 ميليون متر مكعب آب از رودخانه دز فوقاني گرفته و به قم منتقل مي شود.

وي درباره ديگر پروژه هاي سد سازي و انتقال آب از مناطق كارون و دز كه در دست ساخت هستند ، بيان كرد: سد كوهرنگ 3 و يك تونل انتقال آب كه مي تواند 365 ميليون متر مكعب را در خود جاي دهد ، در دست ساخت است. پيش بيني مي شود استان بختياري با 1 ميليارد متر مربع و 600 متر مكعب آب صنعت آهن و فولاد را از سه مسير اصفهان ، يزد و كرمان تأمين كند. هر دو پروژه چالش هاي زيادي دارند كه در صورت تكميل و اجراي آنها آب در كارون باقي نمي ماند.

29 سد داراي 18 متر مكعب آب روي بستر كارون است

به گفته اين محقق آب و توسعه پايدار ، علاوه بر وجود بيش از يك ميليارد متر مربع آب سالانه از رودخانه هاي كارون به ساير استان ها ، 29 سد با 18 ميليارد متر مربع وجود دارد. بستر كارون ساخته شده است كه بستر خوزستان است راه آبي ، تالاب هاي هورالعظيم در شرق را سياه مي كند. اين سدها علاوه بر جلوگيري از جريان آب كارون ، باعث تبخير آب در پشت سدها مي شوند زيرا ايران يك كشور گرمسيري با ميزان بخار آب بالا است ، بنابراين آب بايد در زير زمين پوشانده شود. يا سريعتر در آب و رودخانه به كوچكتر رود گازها ، اما با ساخت سد از اين منابع آبي ، پشت سدها مانند درياچه هاي وسيع و با سرعت بيشتري ناپديد مي شوند. بالاتر ، در حالي كه سطح بخار آب در استان خوزستان در بعضي از فصول به 4 تا 5 متر مي رسد ، اما وزارت نيرو ، علاوه بر ترميم سدها ، تأمين تنش آبي براي كشاورزان ، مردم ، جوامع توليدي بومي و آب و هوا ، مراقبت نمي كند.

در بيست سال گذشته كارشناسان به “مافياي آب” نرسيده اند

ظفرنژاد در پاسخ به اين سوال تيتر نيوز كه آيا راهي براي كاهش كمبود آب در برخي از استان هاي كشور به ويژه خوزستان وجود دارد؟ وي گفت: “از اوايل دهه 1980 ، كارشناسان در تلاشند ساختار وزارت نيرو را اصلاح كنند و تخصيص اعتبار براي ساخت سدها را از طريق راهنمايي و راهنمايي كارشناسان مديريت كنند. آب ، اما در” آب “موفق نشدند “در نيمه دوم دهه 1980 تلاش هايي براي جايگزيني مديريت تقاضاي آب با مديريت تأمين آب براي كاهش اتلاف آب با صرفه جويي در مصرف آب ، ساخت خانه بر اساس استانداردهاي توسعه پايدار و بازيافت آب وجود داشت ، متأسفانه” مافياي آب “به كار خود ادامه داد. پدر زيرا مزاياي قابل توجهي در ساخت سد ، تعمير ، تعمير جاده و … وجود دارد.

تعهد ملي براي فعاليت در قوه مجريه وجود دارد

اين محقق آب و توسعه پايدار كه از روند ساخت سدهاي متعدد در كشور طي يك دهه گذشته خبر داد ، اظهار داشت: نوسازي وضعيت ، احياي رودخانه ها و تخريب سدها كار يك كشور بسيار دشوار و زمانبر است كه داشتن آن عزم راسخ در مرحله اول ، انجام عمليات بر روي سيستم پياده سازي براي لغو يا جايگزيني وزارتخانه هايي مانند وزارت نيرو و وزارت جهاد كشاورزي ، كه سدهاي بزرگ و كوچك احداث مي كنند و وزارتخانه ها را تشكيل مي دهد ، ضروري است. كه نه تنها مديريت كنترل نيز هست.

وي خاطرنشان كرد كه سياست كلي “زيست محيطي” ، كه توسط رهبر معظم انقلاب در سال 1993 به رئيس نيرو ابلاغ شد ، توسط شوراي تشخيص تصويب شده است و كارشناسان و مربيان محيط زيست و منابع طبيعي نيز در طراحي آن كمك كردند . گزارش شده ماده 1 شهرداري مي گويد: “مديريت كامل ، هماهنگ و يكپارچه منابع ضروري (مانند هوا ، آب ، خاك و مواد آلي) بر اساس قدرت و پايداري محيط ، به ويژه با افزايش مهارت ها و شايستگي ها و شايستگي ها. مشاركت. “» در حالي كه طي هفت سال گذشته ما فقط آيه 1 اين جامعه را انجام داده ايم ، اما اكنون شاهد كمبود آب در استانهايي مانند خوزستان ، اصفهان ، چهارمحال و بختياري ، سيستان و بلوچستان و غيره نيستيم.

سهل انگاري در مديريت تقاضاي آب ، احداث سدهاي نامناسب ، بي توجهي به محل استقرار پايگاه هاي صنعتي ، غفلت از كشت محصولات كشاورزي متناسب با شرايط منطقه و ساخت و ساز و بي ثباتي بي رويه چيزي است كه به اعتقاد برخي از كارشناسان و محققان آب اين يك بحران بزرگ براي جامعه و يك كلوني توليدي در اطراف گل و لاي مرطوب در امتداد رودخانه ايجاد مي كند و مي افزايد: “اميدوارم بتوانيم با اصلاح مديريت آب ، زمين و منابع طبيعي از طريق هماهنگي مشترك با مردم محلي سد را به تدريج از بين ببريم. و قادر به حذف رودخانه ها ، تالاب ها و آبهاي مختلف از اين سرزمين باشد. “احيا كنيد.

ظفرنژاد ، در حالي كه در نامه اي سرگشاده به ابراهيم رييسي ، رئيس جمهور منتخب گفته بود كه گفته مي شود عمل جراحي بر روي تجهيزات دولتي ضروري است ، گفت كه وي معتقد است وزارت نيرو صدمات جدي به محيط زيست و منابع طبيعي وارد كرده است و “مافياي آب ، كه لانه خود را در همان وزارتخانه دارد ، بايد با همكاري مردم ، دادگاه ها و قانونگذاران به عنوان يك تومور سرطاني از بين برود. همچنين لازم است مديريت سيستم هاي آب از بين برود و از تخصيص بودجه براي سدهاي جديد يا سدهاي زير جلوگيري شود ساخت و ساز. هر محل دفن زباله بايد با مشاركت ‘افراد در همان منطقه از زمين اداره شود ، به طوري كه در نهايت ، پس از مطالعه دولت و مطالعه كارشناسي ، پول براي تخريب سدها داده مي شود.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.