ديگر مدارا پاسخگو نيست! – تيتر نيوز

به جامع ترين وبگاه تخصصي پزشكي و سلامت خوش آمديد.

ديگر مدارا پاسخگو نيست! – تيتر نيوز

۱۲ بازديد

هنگامي كه اعداد تعيين شده براي حداكثر واكسيناسيون به دست آمد ، تحمل ديگر پاسخگو نيست و سياست كيفري بايد تغيير كند زيرا بيماري قلبي يك بيماري فردي نيست ، شدت و محروميت افرادي كه درك درستي از اين بيماري ندارند. اين بيماري در جامعه منجر به ايمني بيشتر در جامعه مي شود. به گزارش …

ديگر مدارا پاسخگو نيست! – تيتر نيوز https://titr-news.ir/2021/10/ديگر-مدارا-پاسخگو-نيست-تيتر-نيوز/ Mon, 04 Oct 2021 04:17:46 0000 عمومي https://mail.titr-news.ir/2021/10/ديگر-مدارا-پاسخگو-نيست-تيتر-نيوز/ هنگامي كه اعداد تعيين شده براي حداكثر واكسيناسيون به دست آمد ، تحمل ديگر پاسخگو نيست و سياست كيفري بايد تغيير كند زيرا بيماري قلبي يك بيماري فردي نيست ، شدت و محروميت افرادي كه درك درستي از اين بيماري ندارند. اين بيماري در جامعه منجر به ايمني بيشتر در جامعه مي شود. به گزارش …

هنگامي كه اعداد تعيين شده براي حداكثر واكسيناسيون به دست آمد ، تحمل ديگر پاسخگو نيست و سياست كيفري بايد تغيير كند زيرا بيماري قلبي يك بيماري فردي نيست ، شدت و محروميت افرادي كه درك درستي از اين بيماري ندارند. اين بيماري در جامعه منجر به ايمني بيشتر در جامعه مي شود.

به گزارش تيتر نيوز ، اردشير گراوند ، جامعه شناس و محقق اجتماعي ، در يادداشتي در روزنامه دوستان وي نوشت: “در قرون گذشته ، هر اقدامي اعم از اجتماعي ، فرهنگي و يا بهداشتي هميشه مزايا و معايب خود را داشته است و اكنون اين تناقضات ايدئولوژيكي در مورد واكسن كرونا نيز مورد توجه قرار گرفته است.”

نه تنها در ايران ، بلكه در فرانسه ، آلمان ، سوئد و ديگر كشورها ، جايي كه منجر به درگيري بين طرفداران و حاميان واكسن شده است. البته واكسيناسيون و پيشگيري از واكسيناسيون يك پديده طبيعي است و ديدگاه هاي غير متخصص در جامعه به اين امر كمك كرده است. اين ارتباط مستقيم با سواد ندارد و در هر سطح از جامعه ، گروه ها يا افراد در برابر واكسيناسيون مقاوم هستند. اما نكته مثبت در مورد واكسيناسيون كرونا اين است كه جمعيت طرفداران اپوزيسيون بسيار بيشتر از مخالفان است و مي تواند خواستار تحريم مخالفان شود. يعني اكثر جمعيت واكسينه شده مي توانند درخواست دهند و كساني كه از واكسيناسيون خودداري مي كنند از دريافت خدمات اجتماعي محروم خواهند شد.

البته ، در كشور ما ، مدل تحمل با چنين نقض هايي به طور گسترده استفاده مي شود. زيرا هنوز به بالاترين درصد واكسن در جامعه نرسيده ايم. تنها زمان زيادي باقي مي ماند تا ميزان واكسن به حد مطلوب برسد ، اما در نهايت ، با اعداد تعيين شده براي حداكثر واكسيناسيون ، تحمل ديگر پاسخگو نيست و بايد به دليل بيماري قلبي سياست كيفري اعمال شود. اين بيماري فردي نيست بيماري ، شدت و محروميت افرادي كه شناخت درستي از بيماري ندارند و انتقال بيماري در جامعه ، در نهايت منجر به ناامني بيشتر در جامعه مي شود.

به گفته وي ، مجازات بيشتري بايد براي كساني كه واكسينه نشده اند و بيماري را منتقل مي كنند ، اعمال شود. البته كساني هستند كه در عدم واكسيناسيون نقش عمدي ندارند و بايد عوامل م survivalثر بر بقاي آنها را در نظر گرفت و اوضاع را بايد تسهيل كرد. در جامعه قديمي ما افرادي هستند كه به دليل بيماري وبا خانه را ترك نمي كنند و اين ترس هنوز با آنهاست. اين افراد عمدتا براي واكسيناسيون از خانه خارج نمي شوند و براي حل مشكلات آنها بايد برنامه واكسيناسيون در خانه اجرا شود. همچنين ابهاماتي در مورد افراد جوان و ميانسال وجود دارد كه معتقدند به سندرم كرونا ويروس مبتلا نخواهند شد يا در صورت ابتلا به آنها در معرض خطر جدي قرار نخواهند گرفت. براي حل اين مشكل ، چيزي مشابه دوره مطالعه بايد رخ دهد.

شرط ورود به مدرسه بايد واكسينه شود ، در غير اين صورت ممكن است افراد قابل توجهي در آن زمان واكسينه نشده باشند. بر اين اساس ، بايد مدتي منتظر بمانيم تا واكسيناسيون به صورت داوطلبانه انجام شود و در نهايت ، براي كساني كه قصد واكسيناسيون ندارند ، سياست موضوعي و مجازات محلي در نظر گرفته شده است. البته پوشش واكسن هرگز اتفاق نمي افتد زيرا 100 درصد مردم واكسن را نمي پذيرند. بعيد است كه پوشش واكسيناسيون در همه كشورها به بيش از 80 برسد ، به طور كلي 15 نفر هرگز جمعيت واكسينه نمي شوند.

البته جامعه ايراني نشان داده است كه سهم بالايي در چنين مواردي دارد ، بنابراين ما احتمالاً بيش از 90 واكسن را تحت پوشش قرار مي دهيم “به شرطي كه سياست هاي سختگيرانه اي براي مخالفان واكسن در نظر گرفته شود”.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.