ديابت يكي از عوامل اصلي ناتواني در ايران

به جامع ترين وبگاه تخصصي پزشكي و سلامت خوش آمديد.

ديابت يكي از عوامل اصلي ناتواني در ايران

۹ بازديد

مدير موسسه غدد درون ريز و متابوليسم در وبينار معرفي ديابت و مديريت آن با رويكرد تركيبي (طب سنتي و سنتي) ، كه ديروز (يكشنبه) توسط گروه علوم دارويي و سنتي در موسسه غدد درون ريز برگزار شد ، باعث 71 درصد افراد غير -بيماري هاي واگير همه مرگ و ميرها در سراسر جهان به …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
ديابت يكي از عوامل اصلي ناتواني در ايران

ديابت يكي از عوامل اصلي ناتواني در ايران https://hydoc.ir/ديابت-يكي-از-عوامل-اصلي-ناتواني-در-ايرا/ https://hydoc.ir/ديابت-يكي-از-عوامل-اصلي-ناتواني-در-ايرا/#respond Mon, 13 Sep 2021 10:45:40 0000 رسانه سلامت و دانش از اصلي ايران پروفايل ليمويي در ديابت سايت رژيم ليمويي عوامل ليمويي ليمويي سايت ليمويي لاغري ناتواني يكي https://hydoc.ir/?p=9464

مدير موسسه غدد درون ريز و متابوليسم در وبينار معرفي ديابت و مديريت آن با رويكرد تركيبي (طب سنتي و سنتي) ، كه ديروز (يكشنبه) توسط گروه علوم دارويي و سنتي در موسسه غدد درون ريز برگزار شد ، باعث 71 درصد افراد غير -بيماري هاي واگير همه مرگ و ميرها در سراسر جهان به …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
ديابت يكي از عوامل اصلي ناتواني در ايران

مدير موسسه غدد درون ريز و متابوليسم در وبينار معرفي ديابت و مديريت آن با رويكرد تركيبي (طب سنتي و سنتي) ، كه ديروز (يكشنبه) توسط گروه علوم دارويي و سنتي در موسسه غدد درون ريز برگزار شد ، باعث 71 درصد افراد غير -بيماري هاي واگير همه مرگ و ميرها در سراسر جهان

به گزارش سلام دكتر و وب دا ، دكتر باقر لاريجاني خاطرنشان كرد: ديابت ، بيماري هاي قلبي عروقي ، سرطان و بيماري هاي تنفسي بيش از 80 درصد از مرگ هاي زودرس ناشي از بيماري هاي غيرواگير ، رژيم غذايي ناسالم ، سيگار كشيدن ، فعاليت بدني و مصرف اين بيماري ها را تشكيل مي دهند.

مدير موسسه غدد درون ريز و متابوليسم افزود: كاهش عوامل خطرساز و همچنين تشخيص به موقع ، تشخيص و درمان بيماري هاي عفوني مي تواند سهم زيادي از آسيب هاي ناشي از اين بيماري ها را كاهش دهد.

وي گفت: متأسفانه دستيابي به اهداف رشد پايدار براي دوره 2030 از نظر توقف رشد فزاينده ديابت به خوبي محقق نشده است.

دكتر لاريجاني پس از مطالعه با نگراني آمار بيماران ديابتي در جهان به ويژه در منطقه MENA ، اظهار كرد: بر اساس برآوردهاي جهاني ، تعداد ديابتي هاي اين منطقه در 25 سال آينده 96 درصد افزايش مي يابد.

مدير موسسه غدد درون ريز و متابوليسم افزود: در دهه هاي اخير شيوع ديابت و تعداد مرگ و مير ناشي از ديابت در جهان به ميزان قابل توجهي افزايش يافته است و اين افزايش براي ديابت نوع 2 بسيار بيشتر بوده است. ميزان ناتواني ناشي از ديابت ، به ويژه ديابت نوع 2 نيز در كشور افزايش چشمگيري داشته است ، بنابراين ديابت يكي از علل اصلي ناتواني در ايران است.

وي ديابت را يك بيماري پرهزينه در نظام سلامت ايران دانست و گفت: “بيش از 8.5 درصد از كل هزينه هاي بهداشتي كشور صرف مسائل مربوط به اين بيماري مي شود.”

اين استاد دانشگاه گفت: “به دليل اهميت ديابت ، سيستم مراقبت هاي بهداشتي كشور استراتژي ها و سياست هاي متعددي را براي كاهش بار بيماري اتخاذ كرده است كه در اين ميان مي توان داده ها را جمع آوري و اندازه گيري كرد.” بار بيماري در سطح ملي و ملي ، تدوين برنامه اقدام ملي براي بيماريهاي غيرواگير ، تدوين چارچوب ملي ديابت ، ايجاد شبكه ملي كلينيك هاي ديابت ، طراحي نقشه راه براي تحقيقات ديابت و سيستم ملي ثبت ديابت به

لاريدجاني با اشاره به انتشار ويرايش دوم سند ملي پيشگيري و كنترل بيماريهاي غير واگير گفت: به روز شد.

رئيس موسسه غدد درون ريز و متابوليسم ، ارائه سيستم اطلاعاتي سيستم اطلاعات جمعيتي و بيماريهاي ايران (VIZIT) ، افزود: سن ، جنس و نوع محل سكونت ، وضعيت مرگ و مير به دلايل مختلف مرگ و مير بر اساس سن و جنس در 31 استان ، ميزان بروز سرطان بر اساس سن و جنس در 31 استان و ساير داده هاي ارزشمند در زمينه هاي مختلف بهداشتي.

وي در ادامه به نقش موثر و كليدي داروهاي گياهي در درمان ديابت در بسياري از كشورهاي جهان اشاره كرد و گفت: بيشتر مواد فعال موجود در داروها از محصولات طبيعي گرفته مي شوند و محصولات طبيعي هنوز منبع خوبي از داروهاي جديد هستند. مواد مخدر. “

لوريجوني ادامه داد: اگرچه علاقه به داروهاي گياهي در حال افزايش است ، اما هنوز شواهد علمي موجود در مورد مزاياي درماني گياهان وجود ندارد ، كه ممكن است به دليل نرخ پايين ترجمه يافته ها در مطالعات حيواني به آزمايشات باليني باشد. انساني باشيد.

به گفته وزارت بهداشت ، وي افزود: تحقيقات بيشتري براي تعيين م effectiveثرترين متابوليت هاي گياهي و مكانيسم هاي سلولي آنها براي تعيين مزاياي طراحي آزمايشات باليني در حيوانات و انسان مورد نياز است. تحقيقات بيشتري نيز با شواهد علمي قوي مانند مرور سيستماتيك و فراتحليل آزمايشات باليني كنترل شده مورد نياز است.

لازم به ذكر است كه در قسمتهاي مختلف موضوعات آموزشي مربوط به روشهاي مبارزه با ديابت توسط دكتر مژگان اسدي ، نقش گياهان دارويي و مصرف آنها در مبارزه با ديابت نوع 2 توسط دكتر رجا رحيمي و همچنين توصيه هاي غذايي در كنترل ديابت از ديدگاه طب ايراني مشورت با دكتر الهام اختري.

دكتر نازلي نمازي همچنين نقش تغذيه و توصيه هاي غذايي در مديريت ديابت نوع 2 از منظر طب سنتي را توضيح داد و توصيه هاي رژيم غذايي يكپارچه (طب سنتي و غير سنتي) را ارائه كرد.

انتهاي پيام

به

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
ديابت يكي از عوامل اصلي ناتواني در ايران

https://hydoc.ir/ديابت-يكي-از-عوامل-اصلي-ناتواني-در-ايرا/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.