قاضي‌زاده هاشمي: خجالت‌آور است كه مردم براي دريافت واكسن به ارمنستان بروند

۱۴ بازديد

يك نماينده مردم مشهد در مجلس و يكي از اعضاي كميته ملي ضد كرونا در پاسخ به تعداد زيادي از افرادي كه براي دريافت واكسن كرونا از ارمنستان بازديد مي كنند ، گفت: افراد آن براي تهيه واكسن به دوبي ، ارمنستان و تركيه مي روند . به گزارش سلام دكتر ، سيدامير حسين قاضي …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
قاضي‌زاده هاشمي: خجالت‌آور است كه مردم براي دريافت واكسن به ارمنستان بروند

قاضي‌زاده هاشمي: خجالت‌آور است كه مردم براي دريافت واكسن به ارمنستان بروند https://hydoc.ir/قاضي‌زاده-هاشمي-خجالت‌آور-است-كه-مرد/ https://hydoc.ir/قاضي‌زاده-هاشمي-خجالت‌آور-است-كه-مرد/#respond سلام دكتر Tue, 06 Jul 2021 10:58:25 0000 رسانه سلامت و دانش ارمنستان است براي برنامه رژيم ليمويي بروند به جلسه يازدهم خجالتآور دريافت دفتر مركزي كرونا رژيم لاغري ليمويي رژيم ليمويي ني ني سايت سايت ليمويي قاضيزاده كه ليمويي سايت مردم منطقه اي و سياسي هاشمي همه_همه_قابل_كرونا واكسن واكسن كرونا https://hydoc.ir/?p=8142

يك نماينده مردم مشهد در مجلس و يكي از اعضاي كميته ملي ضد كرونا در پاسخ به تعداد زيادي از افرادي كه براي دريافت واكسن كرونا از ارمنستان بازديد مي كنند ، گفت: افراد آن براي تهيه واكسن به دوبي ، ارمنستان و تركيه مي روند . به گزارش سلام دكتر ، سيدامير حسين قاضي …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
قاضي‌زاده هاشمي: خجالت‌آور است كه مردم براي دريافت واكسن به ارمنستان بروند

يك نماينده مردم مشهد در مجلس و يكي از اعضاي كميته ملي ضد كرونا در پاسخ به تعداد زيادي از افرادي كه براي دريافت واكسن كرونا از ارمنستان بازديد مي كنند ، گفت: افراد آن براي تهيه واكسن به دوبي ، ارمنستان و تركيه مي روند .

به گزارش سلام دكتر ، سيدامير حسين قاضي زودا هاشيمي در گفتگو با برنامه پزشك سيما 3 ، درباره اينكه چرا هنوز واكسن كرونا را دريافت نكرده است ، گفت: “وقتي آنها كادر پزشكي را واكسينه كردند ، به من گفتند كه من عضو كادر پزشكي هستم تا واكسن واكسن بزنم ، اما دليل عضويت من در مجلس اين بود كه همزمان با افراد هم سن و سال تصور واكسيناسيون را داشتم ، اگرچه هنوز اعلام نشده است كه در همان گروه سني واكسينه مي شوم ، بنابراين من هنوز واكسن كرونا را دريافت نكرده ام نوبت من است ، بهتر است واكسن ايراني بزنم.

وي افزود: “قبل از اينكه واكسن ايراني پروانه ساخت دريافت كند ، از اين واكسن براي واكسيناسيون مردم استفاده مي شد ، اما اكنون كه واكسن هاي خانگي موجود است و من در ابتداي آماده سازي آن بودم ، قطعاً آن را ترجيح مي دهم.” بيماري عروق بيماري كرونا قلب ايران ، به طور كلي ، همه اين عوامل باعث شد كه در صف دريافت واكسن ويروس كرونا قرار بگيرم.

قاضي هاشمي در پاسخ به ادعاي وزير مبني بر واكسيناسيون 14 ميليون نفر تا ماه ژوئن گفت: “تاكنون 14 ميليون نفر واكسينه نشده اند و اين تعداد به واقعيت نزديك نيست. از كشورها گرفته شده است ، اين تعداد اعلام شده در حالي كه همه چيز در جهان واقعي اتفاق مي افتد و اين مقدار واكسن وارد يا توليد نمي شود و در نتيجه واكسن به تأخير افتاده است ، من نمي توانم مقصر را شناسايي كنم ، به هر حال وزير بهداشت ، به عنوان يك نماينده دولت ، بايد پاسخگو باشد از آنجا كه قانون اساسي ، همه اعضاي كابينه مسئول هستند و اقدامات آنها در انجام مسئوليت هاي آنها دخالت مي كند. البته ، به نظر من ، ما در وسط قرار داريم بنابراين ارزيابي بايد براي بهبود روندهاي حكومت انجام شود ، زيرا مشكلات فعلي بيشتر مربوط به مكانيسم نسبت به افراد.

وي ادامه داد: در واقع فرايندهايي كه باعث ايجاد ترديد در ما شده مشخص شده است. نكته مهم اين است كه قدرت چند وجهي است ، به عنوان مثال در بهداشت ، همه چيز در دست وزير نيست و وزير مكانيسم وزير داراي نفوذ است و برعكس ، وظيفه اصلي وزير هماهنگي بين همه نهادها و سازمان ها براي انجام كار است ، اما اين نياز به همكاري همه نهادها دارد.

قاضي زودا هاشيمي با اشاره به محتواي جلسات كميسيون ملي ضد تاجگذاري گفت: “خبرهاي خوب معمولاً در جلسه شوراي ملي ضد تاجگذاري ارائه مي شود. قابل حل است.

“در حال حاضر جنگ واكسن در جهان در جريان است تا كشورها را خريدار خوب يا توليدكننده هاي قدرتمند سازد. در اين بازديد.” بسياري از كشورها از قبل درخواست واكسن داده اند ، اما وي گفت كه در پاسخ به اين درخواست ، همه ايرانيان پس از اتمام واكسيناسيون واكسينه خواهد شد ، اين نشان مي دهد كه ميزان كاربرد بسيار بالا است.

وي گفت: “يكي از دلايلي كه گفته مي شود 5 سال طول مي كشد اين است كه هنوز دليلي وجود ندارد كه فرد براي محافظت در برابر بيماري عروق كرونر قلب ، مثلاً در انگليس ، واكسن بزند.” حدود 70 درصد افراد واكسينه شده اند ، برخي هنوز در معرض بيماري بيماري كرونا قلب هستند يا روسيه هنوز آلوده است ، بنابراين مشخص نيست كه تا چه حد واكسيناسيون مي تواند ايمني جمعي را تأمين كند و از عفونت جلوگيري كند. واكسيناسيون به 18 ميليارد واكسن در سال نياز دارد ، اگرچه همه كشورها مي تواند واكسن بزند ، زيرا بسياري از كشورهاي آسيا و آفريقا توانايي خريد اين واكسن را با قيمت 3.5 ميليون دلار ندارند.

وي در بخشي ديگر از اظهارات خود در مورد مشكل آب آشاميدني خوزستان گفت: خوزستان داراي مشكلات جدي آب است ، البته مشكلات آب در سراسر كشور جدي است ، حتي در گيلان كه يكي از باران ترين مكان ها است ، يك مشكل آب آشاميدني خوزستان اين يكي از دشتهاي پر آب است و با آب آشاميدني مشكل دارد و اين يك مشكل جدي است ، به دليل ظرفيت فراوان ، اين استان پس از جنگ توجه زيادي را به خود جلب نكرد.

قاضي زاده هاشمي در پاسخ به اينكه شما برنامه خاصي براي حل مشكل آب خوزستان داريد؟ وي افزود: ما در كشوري كه نقاط پيراموني از نقاط مركزي عقب هستند ، 100 سال عدم تعادل داريم و هرچه به مرز برويم ، عقب ماندگي بيشتر است ، زيرا اين مسئله در غرب ، جنوب شدت گرفته است و جنوب شرقي. “، خوزستان يك دوره شكوفايي را تجربه كرد ، اما جنگ همه چيز را نابود كرد و سپس بهبود نيافت ، بنابراين اگر دولت مي خواهد توسعه يابد ، بايد بر روي دو نقطه جغرافيايي ، به عبارت ديگر ، روي لوكوموتيو توسعه ايران تمركز كند تا اين دو نقطه يكي حكم خوزستان و ديگري سواحل مكران است ، اين دو نقطه فرصت هاي سرمايه گذاري بزرگي هستند كه توليد ناخالص داخلي از طريق آنها رشد مي كند.

قاضي زودا هاشمي ادامه داد: “در حال حاضر ، خوزستان يكي از پردرآمدترين استانهاي كشور است و يكي از پردرآمدترين استانها است ، اما موضوع بيكاري ، اشتغال و امكانات در اين استان بسيار جدي است ، اما اگر دولت به محيط زيست نگاه نمي كند و به مناطق عقب مانده رجوع نمي كند ، اين استانها نيز در حال توسعه هستند ، در كشور ما دو منطقه آبي داريم ، يكي زاگرس جنوبي و ديگري منطقه گيلون ، همزمان ، در ميان مناطق مهاجرت ، اين منطقه .

قاضي زادا در مورد راه هاي مبارزه با كرونا گفت: “سه راه براي جلوگيري از كرونا وجود دارد و اين سه موضوع بايد با هم بررسي شوند ، يكي از آنها Lockdown و به زبان ساده ، معرفي حكومت نظامي در سه هفته است ، بنابراين راه حل بستن مرزها و واكسيناسيون مردم در اين مناطق است. مردم بايد در عمق 50 تا 100 كيلومتري مناطق مرزي واكسينه و قرنطينه شوند. در صورت انجام اين اقدامات ، 80 ميليون نفر با محدوديت 8 آزاد مي شوند. ميليون انجام شود.

قاضي زاده هاشمي همچنين گفت: “در حال حاضر ، ما سخت تلاش مي كنيم تا با پديده قاچاق مبارزه كنيم ، به طوري كه به جاي مبارزه با آن در مرز ، در داخل بازار نوسير خسرو ، پيك انگليسي Korona از عراق و پيك دلتا به ايران. ” همچنين از جنوب شرقي وارد كشور شده است ، بنابراين ورودي ها بايد كنترل شوند ، اما در عمل مي توان مشاهده كرد كه پروتكل ها در مناطق مرزي رها شده اند.

وي در پاسخ به افراد زيادي كه براي دريافت واكسن كرونا به ارمنستان سفر كرده اند گفت: “براي كشوري كه دانش فني در زمينه واكسن دارد و مي تواند واكسن توليد كند ، شرم آور است كه مردم آن به دبي ارمنستان بروند. و تركيه براي واكسن زدن واكسن. “مشكل ما فقدان سيستم مديريت مركزي است. تقسيم وزارت بهداشت در واقع اشتباه بود زيرا تاج سياسي ، اجتماعي ، اقتصادي ، امنيتي و بهداشتي است وزارت بهداشت وزارت خدمات است ، بنابراين رئيس جمهور و كل كابينه بايد براي مبارزه با تاج كار كنند ، درست مانند ارتش بايد تاج بجنگد چين به چين آمده است.

قاضي زاده هاشمي افزود: در حال حاضر هوا گرم است ، برق قطع است و همزمان تهويه مطبوع وجود ندارد ، در اين شرايط چگونه مي توانيم از مردم ماسك بزنيم؟ البته مشكلات فرهنگي نيز وجود دارد ، به عنوان مثال ، در سيستان و بلوچستان ، برخي از افراد بالاي 60 سال واكسينه نشده اند و دارندگان فتواها مجبور شدند كه به مردم اعلام كنند كه نياز به واكسيناسيون دارند. اگر دولت با اقتدار وارد ميدان شود ، مردم به آن مي پيوندند و به آن اعتقاد جدي دارند.

در مورد زمان واكسيناسيون عمومي ، يك نماينده مجلس شوراي اسلامي گفت: “در نااميدترين حالت ، ما مي توانيم حداكثر ده مورد فجر را در ايران جمع كنيم ، در اين صورت پروتكل ها معتبر هستند. البته اين زمان واكسيناسيون نيز حتي به خودم بستگي دارد. “من اطمينان داشتم كه با توافق نامه ها ، مدارس و دانشگاه ها مي توانند در ماه اكتبر بازگشايي شوند ، اما هنوز تصميم نهايي گرفته نشده است. براي مقابله با كرونا ، بايد يك بسيج گسترده همراه با يك تصميم جمعي سازماندهي شود.

قاضي زاده هاشمي در مورد بازگشايي مراكز آموزشي گفت: مي توان اقداماتي را براي بازگشايي دانشگاه ها و مدارس انجام داد ، همانطور كه تعطيلي مراكز آموزشي تحت بندهاي روز جهاني تاثيري در كاهش هيات منصفه نداشته است.

وي با بيان اينكه كمبود برق فعلي ادامه داد: در شرايط فعلي 5 هزار مگاوات برق كم داريم ، البته 65 تا 70 هزار مگاوات برق داريم ، اما از طرف ديگر بارندگي كاهش يافته و حدود يك سال بخش خصوصي هزينه مولدهاي برق پرداخت نشده را دارد ، بنابراين آنها نمي توانند آنها را تعمير كنند ، علاوه بر اين ، در 8 سال گذشته هيچ سرمايه گذاري براي ساخت نيروگاه انجام نشده است ، تركيبي از اين عوامل قطع برق است ، اما اين انجام اين كار امكان پذير بود. متوقف نشو

قاضي زاده هاشمي گفت: “قرن بيست و يكم قرن بيماري هاي جديد است ، بنابراين ما بايد چيزها را به عنوان واقعيت بپذيريم و سعي كنيم زندگي خود را با آنها تطبيق دهيم. مسئولان و مديران بايد بر اساس انقلاب فناوري و مردم بر اساس سبك جديد زندگي برنامه ريزي كنند “”. آنها بايد خودشان را دوباره بسازند ، لازم به ذكر است كه حتي اگر واكسن بيايد ، داستان به همين جا ختم نمي شود ، بنابراين سبك زندگي بايد تغيير كند.

سرانجام ، عضو كميته ملي ضد تاجگذاري تأكيد كرد كه در آينده نزديك از استانهاي خوزستان ، اصفهان و يزد ديدار خواهد كرد.

انتهاي پيام

.

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
قاضي‌زاده هاشمي: خجالت‌آور است كه مردم براي دريافت واكسن به ارمنستان بروند

https://hydoc.ir/قاضي‌زاده-هاشمي-خجالت‌آور-است-كه-مرد/feed/ 0

راهنمای سفر به ارمنستان، هزینه، جاذبه ها، غذاها و نکات سفر

کشور ارمنستان از لحاظ جغرافیایی در مرز میان آسیا و اروپا یعنی بین دریای خزر و دریای سیاه واقع شده است. این کشور از شمال با گرجستان، از شرق با جمهوری آذربایجان، از غرب با ترکیه (ترکی استانبولی) و از جنوب با ایران و نخجوان هم‌ مرز است. از آنجایی که این کشور با ایران هم مرز است راه های سفر کردن به آن بسیار آسان است، شما میتوانید با اتوبوس و یا اتمبیل شخصی به این کشور سفر کنید. قدمت تاریخی این کشور و طبیعت زیبای آن موجب جذب گردشگران زیادی به خصوص ایرانیان شده است. در این مقاله هر آن چیزی که باید در سفر به ارمنستان بدانید ذکر شده است. جاذبه های گردشگری، هزینه های سفر شما و فرهنگ مردم ارمنستان را به طور جامع شرح دادیم.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.