بهترين روغن براي آشپزي كدام است؟

به جامع ترين وبگاه تخصصي پزشكي و سلامت خوش آمديد.

بهترين روغن براي آشپزي كدام است؟

۱۰ بازديد

تاريخ ارسال: 03 سپتامبر 2021 در اين مقاله با بررسي انواع روغن ها و اشاره به خواص و مضرات آنها ، سعي كرده ايم بهترين روغن را براي پخت و پز معرفي كنيم. آشپزي خانگي در مورد انتخاب روغن بسيار گيج شده ايم. برخي از روغن ها به عنوان روغن زيتون شناخته مي شوند اما …

منبع :
بهترين روغن براي آشپزي كدام است؟

بهترين روغن براي آشپزي كدام است؟ https://ijmarket.com/blog/بهترين-روغن-براي-آشپزي-كدام-است؟/ https://ijmarket.com/blog/بهترين-روغن-براي-آشپزي-كدام-است؟/#respond ايجي ماركت Fri, 17 Sep 2021 04:02:55 0000 سلامتي و پزشكي https://ijmarket.com/blog/بهترين-روغن-براي-آشپزي-كدام-است؟/

تاريخ ارسال: 03 سپتامبر 2021 در اين مقاله با بررسي انواع روغن ها و اشاره به خواص و مضرات آنها ، سعي كرده ايم بهترين روغن را براي پخت و پز معرفي كنيم. آشپزي خانگي در مورد انتخاب روغن بسيار گيج شده ايم. برخي از روغن ها به عنوان روغن زيتون شناخته مي شوند اما …

منبع :
بهترين روغن براي آشپزي كدام است؟

تاريخ ارسال:

03 سپتامبر 2021

در اين مقاله با بررسي انواع روغن ها و اشاره به خواص و مضرات آنها ، سعي كرده ايم بهترين روغن را براي پخت و پز معرفي كنيم.

آشپزي خانگي در مورد انتخاب روغن بسيار گيج شده ايم. برخي از روغن ها به عنوان روغن زيتون شناخته مي شوند اما ما با برخي ديگر مانند روغن آووكادو و روغن نارگيل كمتر آشنا هستيم. وقتي سعي مي كنيم روغن تهيه كنيم ، با بي شمار روغن روبرو مي شويم كه كار را براي ما سخت مي كند. در اين مقاله ، ما قصد داريم بررسي كنيم كه بهترين روغن براي پخت و پز كدام است. با ما بمان.

كدام روغن براي ما مناسب است؟
يك س importantال مهم كه پاسخ آن بستگي به نوع مصرف ما دارد ، نقطه دود روغن ، كه در واقع نشان دهنده سوختن روغن است ، يكي از مهمترين نكاتي است كه بايد به آن توجه كنيم. اگر روغن را كه به نقطه دود رسيده است گرم كنيم ، نه تنها طعم آن تغيير مي كند ، بلكه روغن به تركيبات مضر به نام راديكال هاي آزاد تجزيه مي شود. ممكن است س anotherال ديگري مطرح شود ، آيا روغن سالم يا مفيدي وجود دارد؟ در اينجا چند روغن مفيد وجود دارد.
روغن زيتون
متخصصان تغذيه معتقدند كه يكي از همه كاره ترين و سالم ترين روغن ها براي پخت و مصرف روغن زيتون است. برچسب (باكره) روي روغن زيتون نشانه روغن با كيفيت بالا است ، به اين معني كه اين روغن حاوي مقدار زيادي چربي هاي غير اشباع تك و برخي اسيدهاي چرب اشباع نشده است كه براي سلامت قلب بسيار مفيد است. دود روغن زيتون نسبت به ساير روغن ها نسبتاً پايين تر است ، بنابراين براي پخت و پز با زمان كوتاه و حرارت متوسط ​​مناسب است.

روغن نارگيل
برخلاف ساير روغن هاي گياهي ، روغن نارگيل يك روغن اشباع درجه يك است. همه متخصصان موافق نيستند كه چنين منبع غني از چربي اشباع شده براي سلامتي مفيد است. اما برخي از متخصصان انجمن قلب آمريكا معتقدند روغن نارگيل مي تواند سطح كلسترول خون را كاهش داده و سطح چربي را بهبود بخشد. حرارت زياد پايدارتر است و مي تواند گزينه بهتري براي پخت و سرخ كردن روي حرارت زياد باشد.

روغن آووكادو
برخلاف روغن زيتون ، روغن آووكادو داراي دود بسيار بالايي است ، به همين دليل براي پخت غذا در دماي بالا و سرخ كردن بسيار عالي است و در عين حال طعم چنداني ندارد. روغن آووكادو سرشار از اسيد اولئيك و اسيدهاي چرب اشباع نشده است كه كلسترول خون را تنظيم كرده و به سلامت قلب و عروق كمك مي كند. اين روغن هنوز حاوي مقادير زيادي ويتامين E است.

روغن بادام زميني
روغن بادام زميني داراي يكي از بالاترين ميزان چربي هاي غير اشباع تك در روغن هاي پخت و پز است. معمولاً بو و طعم زيادي دارد و گرماي زياد را به خوبي تحمل مي كند.
روغن گردو
اين روغن داراي دود كمي است بنابراين براي پخت و پز مناسب نيست اما مي توان از آن در سالاد يا پنكيك و برخي نوشيدني ها استفاده كرد. روغن گردو حاوي مقادير بيشتري امگا 6 نسبت به امگا 3 است ، بنابراين مي توان از آن براي پيشگيري يا درمان برخي از التهابات استفاده كرد.

روغن دانه كتان
اين روغن سرشار از امگا 3 است اما نقطه دود آن بسيار كم است ، به اين معني كه نبايد در پخت و پز و سرخ كردني روي حرارت زياد استفاده شود.روغن بذر كتان بايد در يخچال يا در جاي خنك نگهداري شود.
روغن كنجد
اين روغن كه از دانه هاي كنجد تهيه مي شود ، بسيار معطر است. روغن كنجد حاوي اسيدهاي چرب تك غير اشباع و چند غير اشباع است. روغن كنجد داراي دود بالايي است بنابراين براي پخت و پز مناسب است. يكي از فوايد روغن كنجد ، مغذي بودن آن است. اين روغن حاوي مقادير زيادي ويتامين و مواد معدني مانند مس ، روي ، منيزيم ، آهن و كلسيم است. مصرف روغن كنجد باعث كاهش كلسترول و گلوكز خون مي شود. بنابراين ، مصرف متعادل آن براي افراد مبتلا به ديابت توصيه مي شود.
روغن دانه انگور
اين روغن سرشار از بتاكاروتن (پيش ساز ويتامين A) و ويتامين C و E. روغن هسته انگور در تنظيم قند خون ، كاهش كلسترول مضر و افزايش كلسترول مفيد نقش دارد. از ديگر فوايد اين روغن مي توان به خواص ضد التهابي آن اشاره كرد. اين روغن داراي نقطه دود بالايي است. بنابراين ، مي توان از آن در انواع آشپزي استفاده كرد.

آخرين كلمه
همانطور كه مشاهده مي كنيد ، نقطه دود روغن هاي مختلف متفاوت است ، بنابراين اين باعث مي شود كه روغن ها كاربردهاي متفاوتي داشته باشند. اين بدان معناست كه روغن انتخابي ما براي پخت و پز و سرخ كردن بايد داراي نقطه دود بالايي باشد تا راديكال هاي آزاد روغن سوخته به ما آسيبي نرساند و ما همچنان مي توانيم از آن براي سالاد و استفاده هاي مشابه از روغن هاي مغذي استفاده كنيم. از نقطه دود پايين استفاده كنيد.

تمام محتويات سايت بر عهده منابع اصلي است و بانك مشاغل Infojab هيچ مسئوليتي در قبال محتوا ندارد.

منبع :
بهترين روغن براي آشپزي كدام است؟

https://ijmarket.com/blog/بهترين-روغن-براي-آشپزي-كدام-است؟/feed/ 0

منبع :https://ijmarket.com

درست كردن وعده های غذایی سالم و متعادل

1- برای بهترین نتیجه، مواد خوب و تازه را انتخاب کنید. موادی که در وعده های غذایی قرار می دهید می تواند تفاوت زیادی در کیفیت غذاها ایجاد کند. علاوه بر انتخاب موادی که فکر می‌کنید به روش‌ های خوش ‌طعم ترکیب می ‌شوند، به دنبال موادی باشید که تازه هستند. از سبزیجات پژمرده و لزج خودداری کنید و از گوشت هایی که رنگ سالم و بوی ملایم و مطبوع دارند استفاده كنيد.

  • خرید میوه‌ ها و سبزیجات فصل به شما کمک می‌کند مواد باکیفیت دریافت کنید. به عنوان مثال، در ایالات متحده آمریکا، بهترین زمان برای ذرت تازه در تابستان و پاییز است، در حالی که برداشت مارچوبه در بهار به اوج خود می رسد.
  • اگر چه استفاده از مواد خشک، منجمد یا کنسرو شده اشکالی ندارد، غذا های تازه معمولا بهترین طعم و بافت را دارند. استفاده از مواد تازه نیز جلوگیری از افزودنی های ناسالم مانند نمک، شکر و مواد نگهدارنده را آسان تر می کند.
منبع: آشپزي
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.